Tarieven

Het huidige uurtarief voor al mijn diensten is 12.5 Euro per uur.

Wat zo laag? Hoe kan dat zoveel goedkoper zijn dan andere partijen in Nederland? Is het wel goed werk dat je aflevert?

Welnu, de proof is in de pudding zoals de Engelsen zo mooi zeggen. Dat je op deze website bevindt, komt hoogstwaarschijnlijk door mijn goede online vindbaarheid. Al mijn concurrenten zijn vindbaarheid specialisten. Dus als ik het in deze zeer competitieve industrie kan, dan kan ik het hoogstwaarschijnlijk ook voor jou bereiken. Daarnaast, verwijs ik naar de beoordelingen.

Maar goed dat beantwoord nog niet de vraag om het tarief zó laag ligt.
Ik ben werkzaam als freelancer. Dat betekent dat ik geen duur kantoorpand huur. En nee, de koffie staat niet klaar. Goed, ik denk dat je zelf ook koffie kan zetten, of thee (ikzelf drink liever thee eigenlijk). Alle gekheid op een stokje: ik heb minimale kosten zowel op zakelijk als persoonlijk vlak en reken dit door aan mijn klanten. Er zijn tierelantijntjes of overbodige toeters en bellen. Bij de Vindbaarheid Expert, draait alles om online vindbaarheid. Niet om het sponsoren van sportteams, bedrijfsuitjes, kerstpakketten waar je niet op zit te wachten enz.

Zo maken we online vindbaarheid betaalbaar. Er zijn zat partijen in Nederland die tarieven van 50 Euro per uur of zelfs ten noorden van 75 Euro per uur rekenen. Met dat soort tarieven realistisch gezien kunnen er niet genoeg uren gemaakt worden, een intensiteit behaald worden om mooie resultaten te boeken. En dat is aan het einde van de dag wat mij het meest motiveert: mooie resultaten behalen. Het onderste uit de kan halen en bedrijven ondersteunen boven kunnen te presteren online, “to punch above your weight” zoals de Engelsen zo mooi zeggen.

Scroll naar boven